اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عوارض خروج از کشور ۲۰ درصد افزایش یافت| خودروسازان موظف به عرضه خودرو در بورس شدند

  • کد خبر: ۱۴۹۲۵۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴
عوارض خروج از کشور ۲۰ درصد افزایش یافت| خودروسازان موظف به عرضه خودرو در بورس شدند
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ مصوبات جدید این کمیسیون را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع در حاشیه نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۸ بهمن‌ماه) مجلس در تشریح جزئیات نشست کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور پیرو یک نشست خبری گفت:براساس تصمیم کمیسیون تلفیق و در راستای تحقق ماده ۱۸ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده میزان معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحیه مصوبه ۱۳۹۴/۴/۳۱، ضمن اعلام معافیت مذکور به ازای فرزند سوم و بیشتر از آبان ماه سال ۱۴۰۰ به بعد متولد شده، به ازای هر فرزند ۱۵ درصد افزایش می‌یابد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ تاکید کرد: همچنین براساس تصمیم کمیسیون تلفیق وزارت راه و شهرسازی (سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای) مجاز است در راستای نگهداری راه‌های کشور و تجهیزات توسعه  راهدارخانه‌ها جهت مقابله و پیشگیری از بلایای طبیعی و ... نسبت به واردات ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز راهداری با عمر کمتر از ۵ سال ساخت با استفاده از معافیت عوارض و حقوق بازرگانی و گمرکی اقدام نماید.

زارع بیان کرد: همچنین براساس تصمیم کمیسیون تلفیق عوارض خروج از کشور ۲۰ درصد افزایش می‌یابد. همچنین ۳۰ درصد منابع درآمدی عوارض خروج از کشور که با تخصیص ۱۰۰ درصد در اختیار وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری قرار می‌گیرد صرف ایجاد زیرساخت‌های گردشگری فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، حوزه گردشگری و حمایت از فعالیت‌های بخش خصوصی جهت معرفی کشور خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین کمیسیون تلفیق سازمان مناطق آزاد را مکلف کرد تا در راستای ایجاد اشتغال محرومین و نیازمندان بومی و به منظور زدودن فقر،   یک درصد منابع حاصل از وصول عوارض ورود کالا و خدمات سازمان‌های مناطق آزاد را بر اساس بند الف ماده ۸۳ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به صورت سه ماهه از طریق ردیف شماره ۱۶۰۱۷۴ به خزانه واریز نماید، خزانه‌داری مکلف است بلافاصله این مبالغ را در ردیف اعتباری کمیته امداد امام خمینی رحمة الله، ۶۰ درصد و سازمان بهزیستی کل کشور ۴۰ درصد واریز نماید.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ بیان کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد تا کلیه طرح (پروژه های) زودبازده و عام المنفعه که توسط نیرو‌های داوطلب بسیجی و بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در مناطق محروم و کم‌برخوردار روستایی و شهری و استانی اجرا می‌شود از پرداخت هرگونه مالیات و عوارض معاف می‌باشند. همچنین کمیسیون تلفیق مصوب کرد تا کلیه رده‌های بسیج مستضعفین (پایگاه‌ها و حوزه‌های بسیج) پاسگاه‌ها، کلانتری‌ها و موزه‌های دفاع مقدس از پرداخت حق انشعاب برق، گاز، آب و فاضلاب معاف شوند.

زارع بیان کرد: همچنین کمیسیون تصویب کرد تا هزینه دادرسی شورای حل اختلاف در دعاوی مالی به معادل ۸۰ درصد هزینه دادرسی رسیدگی به این دعاوی در محاکم دادرسی شود و افزایش یابد. همچنین  براساس تصمیم کمیسیون تلفیق  شرکت‌های خودروساز داخلی موظف شدند تا بر اساس برنامه تولیدی که وقف بند ۵ ماده ۵۸ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به تصویب شورای رقابت می‌رسد، از ابتدای سال ۱۴۰۲ خودرو‌های تولیدی خود را از طریق بورس کالا و بر اساس ضوابط مربوطه عرضه کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در ادامه این مصوبه بیان کرد: شورای رقابت موظف است وفق بند ۵ ماده ۵۸ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی حداکثر تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۲ قیمت جدید خودرو‌ها را بر اساس آنالیز هزینه قیمت تمام شده و با در نظر گرفتن هزینه‌های تحقیق و توسعه و هزینه‌های مالی مرتبط با فعالیت‌های تولیدی مورد تایید حسابرس محاسبه و در بازه‌های حداکثر سه ماه مجدداً به روز رسانی کنند.

زارع گفت: بورس کالا موظف است ۸۵ درصد مابه التفاوت قیمت کشف شده در بورس کالا و قیمت مصوب شورای رقابت را به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واریز نماید تا به منظور توسعه حمل و نقل عمومی درون شهری متناسب با شاخص جمعیت و محرومیت در قالب پرداخت به ذی نفع نهایی با نظارت وزارت کشور در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد. همچنین براساس مصوبه کمیسیون تلفیق کلیه واحد‌های آموزشی دولتی در صورت رعایت الگوی مصرف از پرداخت هزینه‌های آب و برق معاف شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->